lördag 22 november 2008

And so it has begun...

Hahaaa! Den färdigsnickrade bloggen har legat färdig i en månad, och nästan börjat lukta illa to be frank, men nu så!

Detta är förmodligen den första dagen, sen Journalistik A på Södertörns tog sin början i augusti månad, som denna skabbiga och stresshärjade mupp faktiskt orkat ta sig tid att ordbajsa lite i internetosfären, ja jag har t o m hunnit klippa (och TVÄTTA) håret och bli slightly brunett - the awesomeness!

I alla fall... det här med pretentiösa bloggnamnet, somliga av oss har skrivdiarré (undertecknad är fett guilty as charged) och den almighty Jolin Boldt (lärare i språkblock och ex-redaktör på Sesam) uppmanar alltid oss överambitiösa journalistfjantar att alltid mörda åtminstone hälften av våra älsklingar, så.... därav namnet! Det får duga tills vidare.

Anyhow, The Darlingkiller confessions kommer att ta upp livsirritationer och happy-go-lucky-stunder hos den truligaste av journaliststudenter, populär-och indiekulturens små missöden och äventyr och newbie-gamerns iakttagelser.

Bloggen är främst till er, nära och kära, som geografin har separerat mig ifrån, men nya fotspår bland raderna välkomnas med fluffigaste kärlek!

Ouch... skrivdiarré. Aja, kärlek!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ser fram mot att få uppdateringar om ditt liv nmed din darling=)

Lo sa...

Susann: The LUFF!